AK Partili kadınlardan KÜTSOya ziyaret

AK Partili kadınlardan KÜTSOya ziyaret


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Kütahya Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Ebeoğlugil ve beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) yöneticilerini ziyaret etti.
     KÜTSOdan yapılan yazılı açıklamaya göre, KÜTSO Başkanı Nafi Güral, makamındaki kabulünde, kadınların hem ekonomide hem de sosyal hayatta önde olmalarını istediğini bildirdi.
     Kadınların, KÜTSO Meclisi ve Kadın Girişimciler İl Kurulu (KAGİK) çalışmalarına büyük katkılar sağladığını belirten Güral, şunları kaydetti:
     Kütahyada kent meydanı yapılması ve eğitim, kamu, sağlık sektörlerindeki kurum ve kuruluşların bir arada olabileceği yerleşkeler oluşturulmasına ilişkin öneri, daha önce Kütahya Belediye Başkanlığına iletildi. Sosyal projelere de ayrı bir önem veriyoruz. Kütahyaya bir anaokulu kazandırdık. Endüstri Meslek Lisesi atölye binalarının inşaatı ise devam ediyor. El sanatları konusunda Kütahya yüksek potansiyele sahip. Yol üzerinde sanatçılar köyü kurulması gerekiyor. Sanayileşme konusunda da Kütahyanın önü açık. Şehrin gelişmesi ve sosyal yaşam kalitesinin artması, herkes için önemli.
     Ebeoğlugil de KÜTSOnun güçlü ve etkili bir sivil toplum kuruluşu olarak çalıştığını, yerel idarelere yön verici bir fonksiyonu olduğunu ifade ederek, AK Parti Kütahya Kadın Kollarının yürüttüğü çalışmalara ilişkin bilgi verdi.
    
     Muhabir: Hadi Şengül / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Partili kadınlardan KÜTSOya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER