AK Partililerin güreş etkinliğine alınmadığı iddiası

AK Partililerin güreş etkinliğine alınmadığı iddiası


ANTALYA (A.A) - AK Parti İl Başkanlığı Tanıtım ve Medya Başkanı Rıza Sümer, 660. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Pehlivan Güreşlerinin final programına partilerinin üyelerinin alınmadığını iddia etti.
     Sümer, yaptığı yazılı açıklamada, 2 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilen 660. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Pehlivan Güreşlerinin final programına Elmalı Belediye Başkanı Hüseyin Altıntaşın AK Parti Elmalı İlçe Başkanı ve ilçe teşkilatını davet etmediğini belirtti.
     AK Parti İlçe Başkan Ümit Öztekinin güreş alanına gelmesi halinde zor kullanılarak da olsa kesinlikle alınmayacağı şeklinde zabıta görevlilerine sözlü talimat verdiğini ileri süren Sümer, bu nedenle ilçe teşkilatı, il teşkilatı ve milletvekilleri ile güreşlere katılmama kararı aldıklarını kaydetti.
     Sümer, 660 yıldır Elmalıda tarihe yakışır bir şekilde gerçekleştirilen ata sporunun şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü siyasi mülahazadan uzak ve herkese açık olması gerektiğini dile getirerek, bundan sonraki organizasyonların siyasete alet etme düşüncesinden uzak ve herkesi kucaklayan bir anlayış ile gerçekleştirilmesi gerektiğini vurguladı.
    
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Partililerin güreş etkinliğine alınmadığı iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER