Akaydının mahalle ziyaretleri

Akaydının mahalle ziyaretleri -Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Orta Mahalle ile Düden ve Menderes mahallelerinde ziyaretlerde bulunarak vatandaşların sorunlarını dinledi


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Orta Mahalle ile Düden ve Menderes mahallelerinde ziyaretlerde bulunarak, vatandaşların sorunlarını dinledi.
     Akaydın, ziyarette yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesinin Altınova bölgesinin planlamasında üzerine düşeni yaptığını belirterek, Altınova bölgesinin en önemli sorununun imar olduğunu, göreve geldiği ilk günden itibaren bölgenin imar sorununu çözmek için çok çalıştıklarını söyledi.
     Sorunu çözmek için büyük ölçekli plan yaptıklarını anlatan Akaydın, Planlar kadastro aşamasına geldiğinde bölge halkından birisinin açtığı davadan dolayı mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi. Büyükşehir ve Kepez Belediyesi gerekli savunmayı yaptı. Artık mahkemenin vereceği kararı bekleyeceğiz. Büyükşehir Belediyesi, planlama aşamasında üzerine düşeni yaptı dedi.
     Yürütmeyi durdurma kararının kaldırılmasını umut ettiklerini dile getiren Başkan Akaydın, Muhtarlarımız ve vatandaşlarımız da bu sorunun çözümü konusunda baskı grubu oluştursun. İmar sorunu çözüldükten sonra bölgenin güzelleşmesi için gerekli çalışmaları yapacağız. Bu bölgede planlanmış 60 metrelik bir yol var, o yolu açacağız diye konuştu.
     Akaydın, 4 yıldır Antalyaya 600 milyon liralık yatırım yaptıklarını, yatırımların sürdüğünü esnada borç da ödediklerini, Büyükşehir Belediyesinin artık Antalyanın bütün il sınırından sorumlu olduğunu belirtti.
     Daha sonra Akaydın Altınova Ruhi Sunar İlkokulunu ziyaret ederek, öğrencilere top, satranç ve dama takımları hediye etti. Ardından Akaydın, Migros Antalya Sebze ve Meyve Satınalma Bölge Müdürlüğünü de ziyaret ederek, firma yetkililerine Büyükşehir Belediyesinin İstihdam Ofisine yapılan iş başvurularından istihdam sağladıkları için plaket verdi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Akaydının mahalle ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER