Akçakalesporda şampiyonluk hesapları

Akçakalesporda şampiyonluk hesapları


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Süper Amatör Liginde ikinci sırada bulunan Akçakalesporda şampiyonluk hesapları yapılıyor.
     Üç sezondan bu yana şampiyonluk için mücadele eden ancak sezon sonunda amacına ulaşamayan Akçakalespor, bu sezon hedefine ulaşmak için çaba harcıyor.
     Ligin beşinci haftasında Suruç Gençlikspor maçında son dakikada yediği golle liderliği elinden kaçıran Akçakalesporda kaçan galibiyetin üzüntüsü de yaşanıyor.
     Teknik Direktör Emin Önhan, amaçlarının bu sezon şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige (BAL) çıkmak olduğunu belirterek, bunu başaracak güçlerinin olduğunu ifade etti.
     Önhan, ligde 5 maç sonunda 3 galibiyet ve 2 beraberlikle 11 puan topladıklarını belirterek, lider Karaköprü Belediyespor takımının 1 puan gerisinde 2. sırada bulunduklarını kaydetti.
     Takıma özellikle Kaymakam Eyüp Fırat, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan ve bazı esnafın destek vermesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Önhan, bu yıl özlenen hedefe tüm taraftarlarıyla birlikte ulaşacaklarına inandığını dile getirdi.
     Teknik Direktör Emin Önhan taraftarlara da seslenerek hafta sonu kendi sahasında karşılaşacakları Tarımspor maçında takımlarına destek vermelerini istedi.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Akçakalesporda şampiyonluk hesapları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER