Akçakocadaki oteller yüzde 100 doluluk oranına

Akçakocadaki oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı -Türkiyenin önemli turizm merkezlerinden biri olan Akçakocada bayram tatili dolayısıyla otellerde yoğunluk yaşanıyor -Akçakoca Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Tezel: -


DÜZCE (A.A) - Türkiyenin önemli turizm merkezlerinden biri olan Akçakocada bayram tatili dolayısıyla otellerde yoğunluk yaşanıyor.
     Ramazan Bayramını fırsat bilen tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği ilçedeki oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Denize giren tatilciler, Akçakoca sahilinde de yoğunluk oluşturdu.
     Akçakoca Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Sinan Tezel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazan ayı boyunca yaşanan durgunluğun bayram tatilinin gelmesiyle sona erdiğini söyledi.
     İlçedeki tüm otel ve pansiyonların bayrama özel hizmet verdiğini anlatan Tezel, Bayramla ilgili hazırlıklar bir hafta öncesinden başladı. Bazı otellerde ekstra programlar hazırlandı. Şu anda oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Bayram tatili Akçakocada yoğun geçiyor dedi.
     Tezel, tahminlerinin üzerinde yoğunluk yaşadıklarını ifade ederek, şunları dile getirdi:
     Bayram süresince ilçemize yoğun olarak yerli turist geldi. Tahminlerimizin üzerinde yoğunluk yaşıyoruz. Bayramda taleplere yeterince cevap veremedik. Yatak konusunda eksik kaldık. Bunun neticesinde aile pansiyonlarına ihtiyaç duyuldu. Akçakocalılar misafirlere evlerini açtılar. Tahminlerimizin üzerinde bir talep oldu.
     Doluluk yüzde 100ün üzerinde olduğu için ilave yataklar koydurduk. Otellerde yer bulamayanlar çadırlarda ve arabalarında kalmak zorunda kaldı. Ramazan ayında haliyle azalma olmuştu. Bayramla birlikte artış oldu.
    
     Muhabir: İbrahim Tezel / Onur Orhan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Akçakocadaki oteller yüzde 100 doluluk oranına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER