Akdeniz Üniversitesinden eğitim kurumu için arsa

Akdeniz Üniversitesinden eğitim kurumu için arsa bağışı -Üniversite yerleşkesi içinde bulunan 21 bin metrekarelik arsanın anaokulu, ilkokul ve ortaöğretim kurumu yapımı için bağışlanmasını içeren protokol imzalandı


ANTALYA (A.A) - Akdeniz Üniversitesi ile Antalya Valiliği arasında, üniversite yerleşkesindeki 21 bin metrekarelik arsanın anaokulu, ilköğretim ve ortaöğretim kurumu yapımı için bağışlanmasını içeren protokole imzalar atıldı.
     Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde eğitim kurumu yapılmak üzere arsa tahsis edilmesi protokol törenine Vali Ahmet Altıparmak, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe ile İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay katıldı.
     Törende Antalyada göreve başladığından bu yana 80inci protokole imza attığını kaydeden Vali Ahmet Altıparmak, Akdeniz Üniversitesinin yerleşkesi içindeki yaklaşık 21 bin metrekarelik arsayı anaokulu, ilkokul ve ortaöğretim kurumlarının yer alacağı binaların yapılması için bağışladığını bildirdi.
     Altıparmak, Biz de hayırseverlerimiz ve devletin katkısıyla kısa sürede binaları tamamlayacağız. Böylece üniversitemiz kampüsü içinde güzel bir eğitim binası olacak dedi.
     Rektör Prof. Dr. Kurtcephe de üniversitede 10 bine yakın personel bulunduğunu ve çoğunun genç olduğunu söyledi. Kurtcephe, Bizim bir eksiğimizdi. Amaca hizmet edecek diye konuştu.
     Protokole Vali Altıparmak, Rektör Kurtcephe ve İl Milli Eğitim Müdürü Gülay imza attı.
    
     Muhabir: Güç Gönel
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Akdeniz Üniversitesinden eğitim kurumu için arsa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER