Akhisar Belediyesporda bayramlaşma

Akhisar Belediyesporda bayramlaşma -Teknik direktör Hamzaoğlu: -Manisa, İzmir ve çevre illerden de bizi desteklemeye gelecek futbolseverlerin tribünde olacağına inanıyorum


MANİSA (A.A) - Akhisar Belediyesporda bayramlaşma töreni yapıldı.
     Yılmaz Atabarut Tesislerindeki törene Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular katıldı.
     Bayramlaşma töreni ardından gazetecilere açıklamada bulunan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, deplasmanda oynadıkları Eskişehirspor maçından 3 puanla döndükleri için çok mutlu olduklarını söyledi.
     Hamzaoğlu, Süper Ligdeki ilk maçlarında sonuçtan daha önemli şeylerin olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
     Bunlar da sahada ortaya koyacağımız mücadele, gücümüzün Süper Lig için ne kadar yeterli olup olmadığını görmekti. Bunlar benim için çok daha önemliydi. Eksiklerimizi görme fırsatı oldu. Bu da bizim adımıza sevindirici. Çünkü bu eksikler bizim tamamlayabileceğimiz şeyler. Onun dışında sahadaki takım oyunu, sabırlı oyun ve birlikte mücadele sonucunda gelen bir galibiyet var. Şimdi önümüzde Gençlerbirliği maçımız var. Yine aynı istikrarlı mücadeleyi sürdürmeye gayret edeceğiz. Rakiplerimiz müsaade ettiği ölçüde de daha atak, daha iyi futbol oynamaya gayret edeceğiz. İnşallah bunda da başarılı oluruz.
     Hamzaoğlu, Taraftarları bu hafta Manisa 19 Mayıs Stadında oynayacakları maça beklediklerini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Taraftarımızı tribünlere bekliyoruz. Sonuçta yaptığımız iş onlar için, izleyen olmazsa bir anlamı olmaz. Maçı, yarım saatlik bir mesafede Manisada oynayacağız. İnanıyorum ki Akhisar Belediyespor taraftarı orada da tribünleri dolduracaktır. Hatta Manisa, İzmir ve çevre illerden de bizi desteklemeye gelecek futbolseverlerin tribünde olacağına inanıyorum. İnşallah bu düşüncemde yanılmam.
     Takımda sakat oyuncu olmadığını bildiren Hamzaoğlu, Sonkonun da bu gece uçakla geleceğini ve yarın takımla antrenmanlara çıkacağını söyledi.
     Akhisar Belediyesporlu futbolcular bayramlaşma töreninin ardından 25 Ağustos Cumartesi günü oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ali Korkmaz / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Akhisar Belediyesporda bayramlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER