Akhisar Belediyespor, evinde yine kazanamadı

Akhisar Belediyespor, evinde yine kazanamadı -Ege temsilcisi, ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile birlikte kendi evinde en az puan toplayan ekip oldu


MANİSA (A.A) - Spor Toto Süper Ligde Fenerbahçeye 2-1 yenilen Akhisar Belediyespor, bu sezon henüz evinde galibiyet alamadı.
     Ligde Manisada oynadığı 5 maçta Gençlerbirliği ve Gaziantepspor ile berabere kalan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kardemir Karabükspor ve Fenerbahçeye ise yenilen Akhisar Belediyespor, evinde topladığı 2 puanla İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile birlikte, evinde en başarısız iki ekipten biri oldu.
     Ege temsilcisi Manisadaki maçlarda 2 gol atarken, kalesinde 9 gol gördü.
    
     -İlk kez birinci devre gol attı-
    
     Ligde Fenerbahçe maçına kadar, kaydettiği 5 golün hepsini karşılaşmaların ikinci yarılarında bulan Ege temsilcisi, dün Süper Ligde ilk kez birinci 45 dakikalık bölümde gol sevinci yaşadı.
     Takımının ilk golünü kaydeden Çağdaş Atan, 181inci lig maçında 13üncü golüne ulaştı. Tecrübeli savunma oyuncusu Süper Ligde son golünü Trabzonspor formasıyla 2007-2008 sezonunda 3 Mayıs 2008de oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında atmıştı.
     Gelecek hafta deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Akhisar Belediyespor, daha sonra Kasımpaşa ve Beşiktaş ile mücadele edecek.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Akhisar Belediyespor, evinde yine kazanamadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER