Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Acar:

Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Acar: Süper Ligdeki ilk galibiyetimiz, tüm Akhisarlılara ve Egelilere bayram hediyesi olsun


MANİSA (A.A) - Spor Toto Süper Ligde ilk maçında deplasmanda Eskişehirsporu 1-0 mağlup eden Akhisar Belediyesporun basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, Süper Ligdeki ilk galibiyetimiz, tüm Akhisarlılara ve Egelilere bayram hediyesi olsun dedi.
     Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Ligdeki ilk maçlarında hem oyuncular hem de yönetim olarak çok heyecanlı olduklarını söyledi.
     Maça çok iyi hazırlandıklarını ve müsabakada iyi mücadele ortaya koyduklarını ifade eden Acar, şunları kaydetti:
     Bütün futbolcularımız üst düzeyde bir performans gösterdi. Süper Ligdeki ilk maçımızda galip gelmemiz bizim açımızdan da güzel oldu. Rakibimiz geçen sezon 6. sırada bitirmişti ve bu sezona da UEFA Kupası maçlarıyla erken başlamıştı. Ancak biz de geçen seneki iskelet kadromuzu bozmamıştık. Bunun sonucunda iyi bir takım oyunu ortaya koyduk. Yeni transferlerimiz de takıma çok çabuk uyum sağladı. Süper Ligdeki ilk galibiyetimiz tüm Akhisarlılara ve Egelilere bayram hediyesi olsun.
     Süper Ligde 25 Ağustos Cumartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadında Gençlerbirliği ile karşılaşacak Akhisar Belediyespor, bu maçın hazırlıklarına 20 Ağustos Pazartesi günü başlayacak.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Acar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER