Akhisar Belediyespor Başkanı Eryüksel:

Akhisar Belediyespor Başkanı Eryüksel: -Maç tatil edildiği için birçok seyircimizi mağdur etmemek adına biletlerin 1 lira olmasına karar verdik


MANİSA (A.A) - Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Spor Toto Süper Ligde Medical Park Antalyaspor ile 9 Ocakta oynayacakları maça ilişkin, Maç tatil edildiği için birçok seyircimizi mağdur etmemek adına biletlerin 1 lira olmasına karar verdik dedi.
     Eryüksel, Spor Toto Süper Ligin 15. haftasında hava muhalefeti sebebiyle iptal edildiği için 9 Ocakta oynayacakları Medical Park Antalyaspor maçı biletlerinin, 1 liraya satılacağını söyledi.
     Taraftarlarını mağdur etmemek adına yönetim olarak biletlerin 1 liradan satılmasına karar verdiklerini belirten Eryüksel, Stadı doldurmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Büyük maçlar haricindeki maçların biletlerinin de 1 lira olmasını planlıyoruz. Gerekirse büyük maçlarda da indirim yapacağız diye konuştu.
     Kadroya yeni katılacak isimlerin gelecek hafta ifade eden Eryüksel, Acele etmek istemiyoruz. Takıma yararı olacak futbolcu alarak, isabetli transfer yapmak istiyoruz. Takıma şu ana kadar Bilal Kısa katıldı ifadesini kullandı.
     Öte yandan, ilk yarıda Akhisar Belediyesporda fazla forma şansı bulamayan defans oyuncusu Hakan Ateşin Göztepeye kiralandığı bildirildi.
    
     Muhabir: Manisa / Ali Rıza Karasu / Hüseyin Burak Demirer
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Akhisar Belediyespor Başkanı Eryüksel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER