Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Eryüksel:

Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Eryüksel: Küçük bir şehrin takımı olmamıza rağmen, büyük işler başardık. Bu başarıyı ileriye taşımak için hep birlikte el ele vermemiz gerekiyor


MANİSA (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyesporun başkanı Hüseyin Eryüksel, Küçük bir şehrin takımı olmamıza rağmen büyük işler başardık. Bu başarıyı ileriye taşımak için hep birlikte el ele vermemiz gerekiyor dedi.
     Eryüksel, yaptığı yazılı açıklamada, son haftalarda taraftar grubu Akigolar ile Akhisar Belediyespor arasında kırgınlık yaşandığını belirtti, herkesi sükunete davet etti.
     Akhisar Belediyesporun son yıllarda futbol camiasında büyük bir çıkış yakaladığına dikkati çeken Eryüksel, açıklamada şu görüşlere yer verdi:
     Herkesin buna sahip çıkması gerek. Son yıllarda hayal edemediğimiz başarılara imza attık. Bu başarı sadece bir kişi veya grubun başarısı da değil, bu başarı geçmişten gelen istikrar ve bu sürdürülen istikrar neticesinde gelen bir başarıdır. Yani bu başarı tüm şehrindir. Onun için şimdi bu takıma sahip çıkma zamanıdır. Birbirimizle ufak tefek işler için kavga gürültü etmemize gerek yok. Şu anda çok kritik zaman dilimin içerisindeyiz.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Eryüksel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER