Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel:

Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel: Hedefimiz, ligde kalacağımız puanı yakalamak


MANİSA (A.A) - Spor Toto Süper Ligde deplasmanda Kardemir Karabüksporu 2-0 mağlup eden Akhisar Belediyesporun kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel, Hedefimiz, ligde kalacağımız puanı yakalamak dedi.
     Eryüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ara transfer döneminde yaptıkları transferlerden faydalanmaya başladıklarını, önümüzdeki süreçte de bunun devam edeceğini belirtti.
     İlk devrede takımın üzerindeki psikolojik baskının artık kalktığını dile getiren Eryüksel, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Bizler yönetim olarak takımımıza her zaman inandık. Çıkış haftalarımızın başladığına inanıyoruz. Önümüzde 11 hafta var, bu süre içinde her maça puan almak için çıkacağız. Bizim için rakip önemli değil, hedefimiz ligde kalacağımız puanı yakalamak. Lügatimizden yenilgi kelimesini çıkardık. Sabırla bu yolda devam edeceğiz. Taraftarımıza ve takımımıza gönül verenlere teşekkür ediyoruz.
     Kardemir Karabükspor yönetim kuruluna da teşekkür eden Eryüksel, iki takım taraftarının birlikte yemek yediğini ifade ederek, Bu gerçekten futbolun kardeşlik olduğunu en iyi gösteren bir durum. Maç sonrasında da bizim futbolcularımızı alkışlayarak tebrik ettiler. Onlara bu davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Özdemir / Ali Korkmaz / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER