Akkent Spor Köyü çalışmaları

Akkent Spor Köyü çalışmaları -Temeli atılan spor salonunun inşaatı devam ediyor


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediyesi tarafından 86 bin metrekare alan üzerinde kurulan, halı sahaları tamamlanan ve kapalı yüzme havuzu tamamlanmak üzere olan Akkent Spor Köyünde, temeli atılan spor salonunun inşaatı hızla sürdürülüyor.
     Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Akkent Spor Köyünün 2013 yılı içinde tüm donatıları tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını belirtti.
     86 bin metrekare alan üzerine kurulan Akkent Spor Köyünde ilk olarak yüzme havuzunun inşaatına başladıklarını ve bunun tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden Başkan Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     Modern olarak inşa ettiğimiz ve içinde engelli yüzme havuzumuz bulunan kapalı yüzme havuzu tamamlanmak üzere. Spor salonu ve saunası ile komplike bir tesis olan yüzme havuzumuzu yakın zamanda hizmete sunacağız. Akkent Spor Köyümüz içinde 6 bin metrekare alanda kapalı spor salonumuzun temelini atarak inşaatına başladık. Kısa sürede burasını da tamamlayarak hizmete alacağız. Yine bu alan içerisinde yürüyüş yolları, piknik alanları, halı sahalar, basketbol, voleybol, tenis kortları, kafeteryaları etap etap tamamlayarak hizmete açmış olacağız. Akkent Spor Köyü, 2013 yılı içinde tam anlamıyla tamamlanarak, halkımızın hizmetine sunulmuş olacak.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Akkent Spor Köyü çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER