Aksarayda doğalgaz abone sayısı 50 bini

Aksarayda doğalgaz abone sayısı 50 bini geçti


AKSARAY (A.A) - Aksarayda doğalgaz abone sayısının 50 bini geçtiği belirtildi.
     Energaz Gaz Elektrik Su Dağıtım A.Ş. Orta Anadolu Genel Müdürü Ali İhsan Sılkım ve Aksaraygaz Genel Müdürü Murat Küçükkaptan, Ağaçlı Tesislerinde basın mensupları ile bir araya geldi.
     Aksarayı 2008 yılında devraldıklarını belirten Ali İhsan Sılkım, yatırımların devam ettiğini ve abone sayısını arttırmayı hedeflediklerini söyledi.
     Aksarayda doğalgazın öneminin anlaşıldığını açıklayan Sılkım, Bizde herkesin doğalgaza geçişini kolaylaştırmak için 30 Hazirana kadar doğalgaz abonelik bedeline 6, güvence bedeline 3 taksit kampanyası başlattık dedi.
     Aksarayda yeni yatırımların devam edeceğini açıklayan Murat Küçükkaptan, Merkezde talebe göre ilerleyeceğiz. Bu yıl mahalle olarak Aratola yatırım yapacağız ve doğalgazı vereceğiz. Yavuz Selim Mahallesine de kapıya kadar gideceğiz ve önümüzdeki yıl dağıtıma başlayacağız diye konuştu.
     Aksarayda doğalgaz abone sayısının 50 bini geçtiğini vurgulayan Küçükkaptan, şunları ifade etti:
     Aksarayda doğalgaza olan ilgi çevre illere göre çok iyi. Her geçen yılda sayı artıyor. 2011de 10 bin, 2012de 8 bin yeni abone yaparken, bu yıl 7 bin yeni aboneyi hedefliyoruz. Aksarayda 50 bin abonemiz var ve bu yılki abonelerle bu sayının 56-57 bine ulaşmasını hedefliyoruz. Yatırım yaptığımız alanda ulaşabileceğimiz maksimum abone sayısı ise 65 bin.
    
     Muhabir: Murat Öner Taş
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Aksarayda doğalgaz abone sayısı 50 bini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER