Aksaray Belediye Başkanı Paltanın yeni eğitim-öğretim

Aksaray Belediye Başkanı Paltanın yeni eğitim-öğretim yılı mesajı


AKSARAY (A.A) - Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olmasını diledi.
     Palta, yayımladığı mesajında, okulların fiziki yapısını güzelleştirmek kadar öğrencilerin yüreklerinin de güzelleştirilmesi gerektiğini ifade etti.
     Bunun iyi bir eğitim vermekle olabileceğini dile getiren Palta, şunları kaydetti:
     Çağın gereği olan kaliteli eğitimi verdirmek önemli ama bütün bunlarla beraber bizim kendi örf ve adetlerimizle, bizi biz yapan milli ve manevi değerlerimizle de bu yavrularımızı hem hal etmemiz lazım. Bu şekilde bir eğitim verdirebilirsek hem çağı yakalamış olacağız hem de değerlerimize sahip çıkmış olacağız. Belediye olarak imkanlar dahilinde elimizden gelen desteği veriyoruz. Her yıl bütün okullara hiçbir ayrım yapmadan kırtasiye, giyim ve ayakkabı yardımı yapıyoruz. Onun dışında okulların fiziki yapılarının iyileştirilmesinde katkılarımız oluyor. Zaten 8 yıllık hizmet süremizde bunu da gösterdik. Bu çocukların daha iyi eğitim alabilmesi içinde değişik yarışmalar, toplantılar, konferanslar, eğitim seminerleri düzenliyoruz. Çocuklarımızın kaliteli bir eğitim alması için elimizden gelen gayretleri gösteriyoruz.
    
     Muhabir : Muzaffer Çağlıyaner
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Aksaray Belediye Başkanı Paltanın yeni eğitim-öğretim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER