Aksaray OSBde yatırım için yeni arsa

Aksaray OSBde yatırım için yeni arsa tahsisi


AKSARAY (A.A) - Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yeni yatırımlar için 12 dönüm arsa tahsis edilmesi kararlaştırıldı.
     Aksaray Valisi Selami Altınok başkanlığında toplanan OSB Yönetim Kurulunda 25 kişiye istihdam sağlayacak yeni tesisler için 12 dönüm arsanın tahsis edilmesi kararlaştırıldı.
     Aksarayın yatırım konusunda büyük bir hızla ilerlediğini belirten Vali Altınok, gündemde yer alan konuların tek tek ele alındığını söyledi.
     Bir firmanın yatırım yapmak için arsa istediğini ve konunun gündeme alındığını da ifade eden Altınok, Ona da 12 dönüm civarında bir arsa tahsisi yaptık. Burada 25 civarında insanın çalışmasını taahhüt ediyor. Her toplantı sonunda söylediğimiz gibi biz Aksarayda sanayinin gelişmesi noktasındaki ivmesinden çok memnunuz. Ama artık hem sanayi gelişsin istiyoruz hem de Aksarayda gelecek nesillere kötü bir miras bırakmak istemiyoruz dedi.
     Aksaray Belediye Başkan Nevzat Palta ise Aksarayın her geçen gün yatırımcılar tarafından daha çok tercih edildiğini vurgulayarak, Dolayısıyla burada yatırımcı gelirken çevremizi kirletmeyen, daha fazla katma değer bırakan, daha fazla istihdam derken de tabii ki kaliteli istihdam sağlayan yatırımcı olması gerekir diye düşünüyoruz. Dolayısıyla burada yatırımcı gelirken çevremizi kirletmeyen, daha fazla katma değer bırakan, daha fazla istihdam sağlayan yatırımcı olması gerek diye konuştu.
    
     Muhabir: Muzaffer Çağlıyaner
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Aksaray OSBde yatırım için yeni arsa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER