Aksaray Valisi Altınok sanayicilerle bir araya

Aksaray Valisi Altınok sanayicilerle bir araya geldi


AKSARAY (A.A) - Aksaray Valisi Selami Altınok, Aksaray Girişimci İşadamları Derneğinin (AGİAD) düzenlediği toplantıda sanayici ve iş adamları ile bir araya geldi.
     Organize Sanayi Bölgesi AKBOR Boru Fabrikasında düzenlenen toplantıya Vali Selami Altınok, Belediye Başkanı Nevzat Palta, OSB Bölge Müdürü İsmet Çağlar, AGİAD Başkanı Reha Güven katıldı.
     Altınok, Aksarayda yatırım yapan istihdama katkı sağlayan herkesin yanında olarak, sıkıntılarını çözeceklerini belirtti.
     Aksarayın her geçen gün daha iyiye gittiğini, birlik beraberlik içinde aşılmayacak sıkıntı olmadığını vurgulayan Altınok, Aksarayı daha da geliştirmek için hep beraber gayret göstereceğiz dedi.
     Sanayici ve iş adamları ile sohbet eden Altınok, her konuda kendisini arayabileceklerini, Aksaraya yatırım yapacak, iş, aş, ekmek verecek herkesin yanında olacaklarını kaydetti.
     Belediye Başkanı Nevzat Palta ise Aksarayda yatırım yapan sanayici ve işadamlarının beklentileri olan 5084 Sayılı Yatırımların ve İstihdamın Teşviki Kanununun süresinin uzatılması ile ilgili taleplerin olumlu karşılandığını, 49 ilde uygulanan teşvikin sigorta primleri ve bazı diğer maddeleri ile ilgili çalışmalar yapıldığını söyledi.
     AGİAD Başkanı Reha Güven de şehrin idarecileri ile Aksarayda üretim yapan sanayici ve iş adamlarının belirli aralıklarla bir araya gelerek istişare yapmasının faydalı olacağını düşündüklerini, bu amaçla böyle bir program düzenlediklerini söyledi.
     Konuşmaların ardından Vali Altınok AKBOR Boru Fabrikasını gezerek yetkililerden üretimleri hakkında bilgi aldı.
    
     Muhabir: Adem Koçak / Ersin Altınsoy
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Aksaray Valisi Altınok sanayicilerle bir araya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER