Aksekide Vergi Haftası Kutlamaları

Aksekide Vergi Haftası Kutlamaları -Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Aksekide konferans düzenlendi


ANTALYA (A.A) - Aksekide Vergi Haftası kutlamaları kapsamında konferans düzenlendi.
     Belediye Kültür Salonunda yapılan toplantıya Akseki Kaymakamı Mekan Çeviren, Belediye Başkanı Mehmet Gölcü, İlçe Malmüdürü İsmail Yılmaz ile daire amirleri ile davetliler ve öğrenciler katıldı.
     Akseki Malmüdürü İsmet Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, vatandaşların vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlıklarını artırmak, toplumda ve özellikle yarının mükellefleri ya da ülkenin yöneticileri olacak çocuklarda sağlıklı bir vergi bilinci oluşturmak gerektiğini söyledi.
     Geleceğin teminatı çocuklara daha iyi bir eğitim, çağdaş ve müreffeh bir ülke, daha güvenli bir gelecek bırakmak isteniyorsa vergilerin tam ve zamanında ödenmesi gerektiğini vurgulayan Yılmaz, bu görevin tam olarak yerine getirildiğinde devletin daha güçlü, vatandaşların daha mutlu olacağını kaydetti.
     Yılmaz, Verginin sadece yasal ve idari düzenlemelerle çözümünün mümkün olmayacağı gerçeğinden hareketle, bu haftada eğitim faaliyetlerine ağırlık verdik. Bu kapsamdaki çalışmalarımızı vergi bilincinin arttırılması için önemli altyapı çalışmaları olarak görmekteyiz dedi.
     Vergi Haftasının amacının vatandaşlar arasında vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine yayılması, vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlıklarının kazandırılması olduğunu anlatan Yılmaz, bu konuda kamuoyuna, öğrencilere ve personelimize yönelik çeşitli etkinlikler düzenlediklerini bildirdi.
     Toplantının sonunda Aksekide faaliyet gösteren ve 5 yıl içerisinde düzenli ve en fazla vergi ödeyen 5 mükellefe Antalya Gelir İdaresi Başkanlığının göndermiş olduğu hediyeler, Akseki Kaymakamı Mekan Çeviren, Belediye Başkanı Mehmet Gölcü ve diğer kurum amirleri tarafından verildi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Aksekide Vergi Haftası Kutlamaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER