Aksu Belediyesi asfalt çalışmasını sürdürüyor

Aksu Belediyesi asfalt çalışmasını sürdürüyor


ANTALYA (A.A) - Aksu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce başlatılan asfalt çalışması devam ediyor.
     Geçtiğimiz aylarda 45 bin ton sıcak asfalt ihalesi yapan Aksu Belediyesi, yapmış olduğu plan çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor. Fen işlerine bağlı ekipler tarafından yürütülen Barbaros Mahallesi Toparlar Caddesindeki asfalt çalışmasını inceleyen Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çetin, Asfaltı olmayan yol bırakmayacağız dedi.
     Göreve geldiği tarihten bugüne kadar 4 kez asfalt ihalesi yaparak 105 bin ton asfalt çalışmasını tamamladıklarını belirten Çetin, Bu son yapmış olduğumuz ihalede 45 bin ton sıcak asfalt satın aldık. 45 bin ton asfaltla yaklaşık 50 kilometre yol yapmayı hedefliyoruz. Ara sokaklar dahil asfaltsız sokak bırakmayacağız, halkımızdan sabırlı olmalarını bekliyoruz diye konuştu.
     Çetin, Yaşanan aksaklıklara ihaleyi alan firmalar neden oldu. Biz belediye olarak ödemelerimizde bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık. Borçsuz mal alan, hizmet üreten tek belediyeyiz. Ne bir kuruş kredi kullandık, ne de borçla iş yaptık. Belediyemiz güçlü ve emin adımlarla ilerliyor diye konuştu.
    
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Aksu Belediyesi asfalt çalışmasını sürdürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER