Alanyada 3 kişiden 25 gündür haber

Alanyada 3 kişiden 25 gündür haber alınamaması -İlçede yaşayan ve 25 gündür haber alınamayan Rus uyruklu bir kadın ve kocası ile arkadaşı, Karamanın Sarıveliler ilçesindeki uçurumda otomobilin dışında ölü bulundu (Fotoğraf


ANTALYA (A.A) - Alanyada yaşayan ve 25 gündür haber alınamayan Rus uyruklu bir kadın ve kocası ile arkadaşı, Karamanın Sarıveliler ilçesindeki uçurumda otomobilin dışında ölü bulundu.
     Alanyada Alper Gürdal (31) ile evli olan ve ilçede bir otelin hamamında çalıştığı öğrenilen Rus uyruklu Nadejda Gürdaldan (26) uzun süre haber alamayan annesi Elena Mariyeva ve ablası Anastasia Danilova, Alanyaya gelerek polise kayıp başvurusu yapmışlardı.
     Yapılan araştırmada Nadejda-Alper Gürdal çifti ile arkadaşları İlyas Durmuşkayanın en son 26 Ekimde görüldüğü, yakınlarına birlikte yaylaya piknik yapmaya gideceklerini söyledikleri belirlendi.
     Gürdal çifti ile Durmuşkayayı arama çalışması yapan jandarma ekipleri, Karamanın Sarıveliler ilçesi Göktepe beldesi Çukurbağ Mahallesi Girenes mevkisinde, yaklaşık 350 metrelik uçurumda bir otomobil olduğunu belirledi.
     Uçurumda yapılan incelemede, otomobilin dışında bulunan 3 cesedin Gürdal çifti ile Durmuşkayaya ait olduğu tespit edildi. Cesetlerin uçurumdan çıkartılması için İl Afet ve Acil durum Müdürlüğü, AKUT ve jandarma ekipleri çalışma başlattı. Cesetlerin uçurumdan çıkartılması için yürütülen çalışma sürüyor.
     Bu arada uçurumda bulunan 07 E 7175 plakalı otomobilin İlyas Durmuşkayanın üzerine kayıtlı olduğu öğrenildi.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Alanyada 3 kişiden 25 gündür haber Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER