Alanyada 3 kişiden 25 gündür haber

Alanyada 3 kişiden 25 gündür haber alınamaması -İlçede yaşayan ve kaybolduktan 25 gün sonra Karamanın Sarıveliler ilçesindeki uçurumda otomobilin dışında ölü bulunan 3 kişiden 2sinin cesedi çıkarıldı -Rus uyruklu kadının cesedinin


KARAMAN (A.A) - Alanyada yaşayan ve kaybolduktan 25 gün sonra Karamanın Sarıveliler ilçesindeki uçurumda otomobilin dışında ölü bulunan, aralarında Rus uyruklu bir kadının da olduğu 3 kişiden 2sinin cesedi çıkarıldı.
     Alanyada Alper Gürdal (31) ile evli olan ve ilçede bir otelin hamamında çalıştığı öğrenilen Rus uyruklu Nadejda Gürdaldan (26) uzun süre haber alamayan annesi Elena Mariyeva ve ablası Anastasia Danilova, Alanyaya gelerek polise kayıp başvurusunda bulunmuştu.
     En son 26 Ekimde yaylaya piknik yapmaya gidecekleri öğrenilen Nadejda-Alper Gürdal çifti ile arkadaşları İlyas Durmuşkaya, dün Karamanın Sarıveliler ilçesi Göktepe beldesi Çukurbağ Mahallesi Girenes mevkisinde, yaklaşık 350 metrelik uçurumda, 07 E 7175 plakalı otomobilin dışında ölü bulundu.
     İl Afet ve Acil durum Müdürlüğü, AKUT ve jandarma ekiplerinin başlattığı çalışma sonunda 2 erkeğin cesedi uçurumdan çıkarıldı. Çıkarılan cesetler, otopsi için Sarıveliler Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
     Rus uyruklu kadının cesedinin çıkarılması için arama kurtarma ekiplerinin çalışması sürüyor.
    
     Muhabir: Mehmet Çetin / Murat Aslan
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Alanyada 3 kişiden 25 gündür haber Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER