Alanyada denizde erkek cesedi bulunması

Alanyada denizde erkek cesedi bulunması -Mahmutlar beldesinde denizde ölü bulunan Mehmet Uludağı öldürdüğü iddiasıyla bir baba ile kızı gözaltına alındı


ANTALYA (A.A) - Alanyanın Mahmutlar beldesinde dün denizde ölü bulunan Mehmet Uludağı öldürdüğü iddiasıyla bir baba ile kızı gözaltına alındı.
     Mahmutlar beldesinde, dün kıyıdan 45 metre açıkta Mehmet Uludağın (28) cesedinin bulunmasıyla ilgili İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.
     Yapılan araştırma sonucunda Uludağın kız arkadaşı olduğu iddia edilen M.T. (16) ile babası N.T. (49) gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından Uludağı öldürdüğü iddiasıyla N.T. adliyeye sevk edildi. Bu sırada gazetecilerin Neden öldürdün şeklindeki soruları üzerine N.T, Namus cinayeti, pişman değilim şeklinde konuştu.
     N.Tnin kızı M.T. de bir süre sonra adliyeye sevk edildi.
     Alanyanın Mahmutlar beldesindeki halk plajında dün, bir turistin su üstünde hareketsiz duran bir insanı fark etmesi üzerine Alanya Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ekiplerince kıyıdan 45 metre açıktaki erkek cesedi, yaklaşık 30 dakikalık çalışmayla sudan çıkarılmıştı. Cesedin, 18 yaşındaki Mehmet Uludağa ait olduğu belirlenmişti.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Alanyada denizde erkek cesedi bulunması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER