Alanyada kaybolan 80 yaşındaki kadın bulundu

Alanyada kaybolan 80 yaşındaki kadın bulundu -Yeşilöz köyünde dün kaybolan 80 yaşındaki Ayşe Mercan, jandarma arama kurtarma köpeği Ezelin de katıldığı arama çalışmasıyla bu sabah baygın halde bulundu


ANTALYA (A.A) - Alanyanın Yeşilöz köyünde mantar toplamaya gittikten sonra kaybolan 80 yaşındaki kadın, baygın halde bulundu.
     Yeşilöz köyünde kaldığı evden dün sabah saatlerinde ormana mantar toplamak için ayrılan Ayşe Mercanın (80) eve dönmemesi üzerine başlayan arama çalışmaları, sabah saatlerinde sonuç verdi. Demirtaş Jandarma Karakolu ekiplerinin çalışmasıyla Mercan, evine yaklaşık 500 metre uzaklıktaki bir inşaatta bulundu. Arama çalışmalarında jandarma arama kurtarma köpeği Ezel de kullanıldı. Yapılan ilk kontrollerin ardında ambulansla Alanya Devlet Hastanesine kaldırılan Mercan, yoğun bakıma alındı.
     Doktor Mehmet Hüsamettin Akküçük, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşlı kadının uzun süre soğuk ve yağışa maruz kaldığını bildirdi. Mercanın üzerindeki kıyafetlerin ıslak olduğunu ve vücut ısısının da düştüğünü kaydeden Akküçük, Buraya geldiğinde vücudundaki giysilerden arındırıp onu ısıtmaya çalıştık. Sonra da yoğun bakıma aldık. Komutlara uyuyor. Birkaç gün içinde toparlanacağını düşünüyorum dedi.
     Kayıp kadının akrabası Fahrettin Sevilgen ise jandarma ekiplerine teşekkür etti.
     Alanyanın Yeşilöz köyünde dün sabah saatlerinde mantar toplamak üzere ormana giden 80 yaşındaki Ayşe Mercanın geri dönmemesi üzerine yakınları jandarma ekiplerine haber vermiş, arama çalışmalarından sonuç alınamamıştı. Havanın kararması üzerine arama çalışmalarına, bu sabah devam edilmek üzere ara verilmişti.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Alanyada kaybolan 80 yaşındaki kadın bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER