Alanyaspor, Balıkesire hazırlanıyor

Alanyaspor, Balıkesire hazırlanıyor -Alanyaspor Teknik Direktörü Durusoy: -Son haftalarda ardı ardına yaşadığımız mağlubiyetleri telafi yolunda iyi bir fırsat olarak gördüğümüz bu maçtan puan veya puanlarla geri dönmeyi hedefl


ANTALYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Alanyasporun teknik direktörü Ali Haydar Durusoy, deplasmanda oynayacakları Balıkesirspor maçıyla ilgili, Son haftalarda ardı ardına yaşadığımız mağlubiyetleri telafi yolunda iyi bir fırsat olarak gördüğümüz bu maçtan puan veya puanlarla geri dönmeyi hedefliyoruz dedi.
     Grupta ilk beş iddiasını sürdüren Alanyaspor, pazar günü Balıkesirspor deplasmanında yapacağı maçın hazırlıklarını Zimbitlik Antrenman Sahasındaki son antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Durusoy gözetiminde ısınma hareketlerinin ardından iki grup halinde çalışan turuncu yeşiller, antrenmanda taktik ve gol çalışması yaptı.
     Durusoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, son haftalarda üst üstte maç kaybettiklerini hatırlattı. Kadroda sindirim rahatsızlığı geçiren Rıza, kasığında yırtık tespit edilen Adem ve kart cezalısı Canın dışında eksik olmadığını belirten Durusoy, Rakibimizi tanıyoruz. Deplasmanda iyi bir takımla karşılaşacağımızın farkındayız. Grubun lideri olan Balıkesir deplasmanının zorlu olacağının bilincindeyiz. Son haftalarda ardı ardına yaşadığımız mağlubiyetleri telafi yolunda iyi bir fırsat olarak gördüğümüz bu maçtan puan veya puanlarla geri dönmeyi hedefliyoruz dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Alanyaspor, Balıkesire hazırlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER