Alaplı Emniyet Müdürlüğünce okullarda irtibat ekibi

Alaplı Emniyet Müdürlüğünce okullarda irtibat ekibi oluşturuldu


ZONGULDAK (A.A) - Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş, ilçe merkezindeki okullarda irtibat ekipleri oluşturduklarını bildirdi.
     Baş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2012-2013 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla okul önlerinde her türlü tedbiri aldıklarını söyledi.
     İlçedeki bulunan okullarda polis memurlarından oluşan okul irtibat görevlileri oluşturduklarını ifade eden Baş, şöyle konuştu:
     İlçe merkezindeki okullarda öğrenimlerini sürdüren öğrencilerimizin, giriş-çıkış saatlerinde polis ekiplerimizce her türlü önlem alınarak huzurlu bir şekilde evlerine gitmeleri sağlanacak. Öğrencilerimizin uyuşturucu ve bağımlılık yapıcı maddelerden korunmaları için okullarda çalışmalar yapılacak. Okulların açıldığı günden itibaren okul çevresinde bulunan kafeterya, çay bahçesi gibi alanlarda tedbirler alarak denetimlerimize başladık. Okul önlerindeki trafik akışı sürekli kontrol edilecek. Her okulumuzda görevlendirdiğimiz polis memurları okul müdür ya da müdür yardımcılarıyla sürekli irtibat halinde olacak ve yaşanabilecek olumsuzlara karşı bilgi sahibi olabilecek.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Alaplı Emniyet Müdürlüğünce okullarda irtibat ekibi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER