Alışveriş merkezinde gasp iddiası

Alışveriş merkezinde gasp iddiası -Antalyada alışveriş merkezinde çalışan kasiyeri bıçak ile tehdit ederek 780 lirayı gasp ettiği iddia edilen bir kişi yakalandı


ANTALYA (A.A) - Antalyada alışveriş merkezinde çalışan kasiyeri bıçak ile tehdit ederek 780 lirayı gasp ettiği iddia edilen bir kişi yakalandı.
     Edinilen bilgiye göre, 25 Aralıkta Kepez ilçesi Yeşilırmak Caddesindeki bir alışveriş merkezinde çalışan C.Ç. ve A.Ç. isimli kasiyerler, polisi arayarak kapüşonlu ve paçaları dar pantolon giyen 20 yaşlarındaki bir kişinin bıçak tehdidi ile kasadaki 780 lirayı gasp ettiğini ileri sürdü.
     İhbarın ardından alışveriş merkezine gelen polis ekipleri, yaptıkları araştırmada parmak izi ya da güvenlik kamerası görüntüsü bulamadı. Bölgedeki mahallelerde verilen eşkal üzerine araştırma yapan polis ekipleri, 3 günde eşkale benzer yaklaşık 200 kişinin kimlik bilgilerini sorguladı.
     Polis ekipleri, yapılan sorgulamalarda Z.G. (19) isimli gencin davranışlarından şüphelendi. Kasiyer kızların fotoğrafına bakarak teşhis etmesi üzerine Z.G. gözaltına alındı.
     Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden Z.G, daha sonra adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Alışveriş merkezinde gasp iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER