Alman iş adamları İZAYDAŞı ziyaret etti

Alman iş adamları İZAYDAŞı ziyaret etti


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan İzmit Atık ve Artıkları Arıtma, Yakma ve Değerlendirme A.Şyi (İZAYDAŞ) ziyaret eden Almanheyeti, depolama alanları, yakma tesisi, biyogaz ve çöp gazından elektrik üreten tesisleri yerinde inceledi.
     Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Alman Ekonomi ve Teknoloji Bakanlığı ile Marmara Belediyeler Birliğinin işbirliğiyle düzenlenen Türk - Alman Katı Atık ve Geri Dönüşüm Günleri programı için, Türkiyedeki atık yönetimi ile geri dönüşüm alanında yapılan çalışmaları görmek için Türkiyede bulunan Alman heyete, İZAYDAŞ Genel Müdür Yardımcısı İsmail Uludağın eşlik ettiği bildirildi.
     Çevre Yönetim Sistemi sorumlusu Aysun Saraç, slayt eşliğindeki sunumuyla İZAYDAŞ tesislerinin çalışma sistemi hakkında detaylı bilgi verdi. Yapılan sunumun ardından tesisi gezen heyet, atık bertarafına yönelik çalışmalar hakkında bilgilendirildi.
     Sektörde faal olan Alman firma temsilcileri, depolama alanları, yakma tesisi, biyogaz ve çöp gazından elektrik üreten tesisleri de yerinde inceledi. Alman heyet, yapılan tesis turunun ardından İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç tarafından kabul edildi.
     Edindikleri bilgileri ve düşüncelerini Genel Müdür Muhammet Saraç ile paylaşan Alman iş adamları, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
     Gelişen teknoloji ile birlikte yenilenmeye ve büyümeye devam ettiklerini aktaran Saraç, sektörde söz sahibi olan her firmayla fikir ve proje alışverişine açık olduklarını söyledi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Alman iş adamları İZAYDAŞı ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER