Almanyanın Hessen Eyalet Meclisi üyeleri Bursada

Almanyanın Hessen Eyalet Meclisi üyeleri Bursada -Eyalet Parlamentosu Başkan Vekili Quanz ve meclis üyeleri, Vali Harputu ziyaret etti


BURSA (A.A) - Almanyanın Hessen Eyalet Parlamentosu Başkan Vekili Lothar Quanz ve meclis üyeleri, Vali Şahabettin Harputu ziyaret etti.
     Aralarında meclis başkan yardımcıları ve partilerin grup başkanlarının da bulunduğu 12 kişilik heyetle çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bursaya gelen Quanz, ilk olarak Heykeldeki valilik binasında Vali Harput tarafından kabul edildi.
     Vali Harput, ziyarette yaptığı konuşmada, Bursa ile Hessen eyaleti arasındaki ilişkilerin, sadece Türkiye ile Almanya değil, Türkiye ve Avrupa Birliği arasındaki ilişkilere de çok olumlu yansımaları olacağına inandığını ifade etti.
     Quanz ise Bursada çok sıcak karşılandıklarını, Hessen Eyaleti ve Bursa arasındaki ilişkilerin ekonomik işbirlikleri ile devam edeceğini söyledi.
     Ziyaretin sonunda Vali Harput, Quanza İznik çinisi hediye etti.
     Yeşiller Partisinden Ursula Hamman ile Mathias Wagnerin de aralarında bulunduğu heyet, İl Milli Eğitim Müdürlüğünü de ziyaret etti. Heyet, Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsardan Türkiyedeki eğitim sistemi hakkında bilgi aldı.
    
     Muhabir: Bursa / Metin Aktaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Almanyanın Hessen Eyalet Meclisi üyeleri Bursada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER