Altın Kozanın gezici sinema tırının 5.

Altın Kozanın gezici sinema tırının 5. durağı Pozantı


ADANA (A.A) - Adana Büyükşehir Belediyesince bu yıl 19cusunu gerçekleştirilecek Altın Koza Film Festivali kapsamında hazırlanan Gezici Sinema Tırının 5. durağı Pozantı ilçesi oldu.
     Adana Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Altın Koza Anadolunun Festivalidir ve Adanadan Anadoluya Türk Sineması Yollarda sloganlarıyla yolculuğuna başlayan gezici sinema Pozantıda büyük ilgi gördü.
     Pozantıdaki etkinlikler Büyükşehir Belediyesi Bandosu gösterisiyle başladı. Semazen grubunun gösterileriyle birlikte tasavvuf sanatçısı İsmet Balın tasavvuf müziğinin seçkin örneklerini sunduğu bölüm büyük ilgiyle izlendi. Ardından Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları ekibi gösterisini sundu.
     Etkinlikler sırasında konuşma yapan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaza teşekkür etti.
     Yıllardır Adananın adliye haberleriyle anıldığını ancak Zihni Aldırmazın bu algıyı değiştirdiğini anlatan Çay, Artık Adana Altın Koza ile kültür sanat etkinlikleri ile anılıyor. Bütün Anadoluda böyle tanınıyor. Pozantıda yaptığınız bu etkinlikler için de teşekkür ediyorum dedi.
     Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, buraya Pozantılılarla kucaklaşmaya geldiklerini dile getirerek, Altın Kozanın bu etkinliği 61 noktaya gidecek. Sizler ilk geldiğimiz noktalardan birisiniz. Bizlere gösterdiğiniz muhteşem ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Mustafa Çay çok başarılı bir belediye başkanı. Omuz omuza sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz diye konuştu.
     Konuşmaların ardından Eyvah Eyvah adlı filmin gösterimi yapıldı.
    
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Altın Kozanın gezici sinema tırının 5. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER