Altınorduda Özkandan camianın önde gelen isimlerine

Altınorduda Özkandan camianın önde gelen isimlerine iftar yemeği


İZMİR (A.A) - Altınordu Futbol Yatırımları AŞnin başına geçen Seyit Mehmet Özkan, camianın önemli isimleriyle iftar yemeğinde buluştu.
     En Bordo Restorandaki yemekte Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Bilen, eski başkanlar İrfan Keskin, Salih Mertan, Bülent Erdik, Halim Bezircilioğlu, İlyas Gönen, Cemil İşyapan ve Şener Öztürkün yanı sıra Türkiye Basketbol 1.Liginin ilk şampiyonu unvanını taşıyan efsane takımın oyuncuları da katıldı.
     Trabzonsporun eski antrenörü Ünal Karamanın da yer aldığı gecede, Altınordu forması giyen ve kulüple özdeşleşmiş 100e yakın eski futbolcu da yer aldı.
     Hikmet Orhunbilge, Kasap Nehir, Mümin Özkasap, Metin Gökalp, Volkan Yayın ve Erkan Velioğlu gibi efsane isimler ve daha birçok yıldızlaşmış futbolcu, anlamlı gecede yıllar sonra birbirlerini görme fırsatı buldu. Eski başkanlar, yöneticiler ve futbolcular, tarihin tozlu sayfaları arasında kalan anılarını konuklarla paylaşırken, hep bir ağızdan Altınordunun ne kadar büyük bir kulüp olduğunun altını çizdiler.
     Altınordu Futbol Yatırımları AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, yaptığı konuşmada camiaya şeref sözü vererek, Bir elimde Türk bayrağı, öbür elimde Altınordu bayrağı olarak yemin ederim ki; Altınordu camiasını hakettiği yere çıkaracağız dedi.
     Konuklarla projelerini paylaşan, Altınordunun camia büyükleriyle kenetlenerek büyüyeceğinin altını ısrarla çizen Özkan, Benim için gurur dolu bir gece. Sekiz yaşında bir çocukken, Alsancak Stadında izlediğim birçok efsane isim bugün biraraya geldi. Cumhuriyetle yaşıt bu kulübün şanlı tarihinin yazılmasında herkesin büyük emeği var. Allah, inşallah bizim de yüzümüzü kara çıkarmaz ve bu Altınordu bayrağını zirveye dikeriz. Futbolda hiçbir şeyin sözü verilmez ancak ben 3er yıllık planlarla 10 sene içinde Süper Ligede olacağımıza inanıyorum dedi.
     Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Bilen ve kürsüye gelen birçok isim Özkana olan güvenlerini belirtti.
     Diğer yandan Altınordu, Galatasaray patentli stoper Sinan Osmanoğluyla ön protokol yaptı. Bir ara Altayın da transfer listesindeki genç savunma oyuncusu, iftar yemeğine de katılırken, daha önce kırmızı-lacivertli formayı giyen, geçen sezon Erzurum Büyükşehir Belediyesporda görev yapan Mert Zafer Aşkın da tekrar Altınorduya döndü.
    
     Muhabir: Zeynep Hoşgörürür
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Altınorduda Özkandan camianın önde gelen isimlerine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER