Altınordunun sırrı istikrar

Altınordunun sırrı istikrar


İZMİR (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta son 6 haftaya Darıca Gençlerbirliğinin 3 puan önünde giren Altınordunun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Teknik kadro olarak 6 yıldır bir arada olmanın avantajını yaşıyoruz dedi.
     Bucaspor Futbol Akademisinde göreve başladıktan sonra Altınordu bünyesine katılan genel kaptan Sedat Gündoğdu, teknik direktör Hüseyin Eroğlu, kaleci antrenörü Hüseyin Yenikaya, yardımcı antrenörler Ufuk Kahraman ve Sezgin Takmaz, şimdi de Altınorduyu şampiyonluğa taşıyor.
     Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, yaptığı açıklamada, Altınordunun başarısının ardındaki en önemli gerçeklerden birinin istikrar olduğunu belirtti.
     İstikrar olduğu zaman uzun vadeli planları hayata geçirmenin daha da kolaylaştığını kaydeden Eroğlu, Teknik kadro olarak 6 yıldır bir arada olmanın avantajını yaşıyoruz. Altınordumuzu şampiyonluklara ve daha geniş kitlelere taşıyıp, özkaynak sistemini tam anlamıyla hayata geçirdiğimiz ve gelirlerimizi artırdığımız gün emeklerimizin de karşılığını almaya başlamış olacağız. Üçüncü Lig şampiyonluğu bile bizim gözümüzde hedefe giden yolda bir araç dedi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Altınordunun sırrı istikrar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER