Amasya Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Yüksek Lisans

Amasya Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Yüksek Lisans Programına 50 kişilik kontenjan


AMASYA (A.A) - Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, 2012-2013 Eğitim - Öğretim Bahar Yarıyılında Sosyal Bilimler Enstitüsü Sınıf Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans Programında 50 kişilik kontenjanın bulunduğunu bildirdi.
     Orbay, yaptığı açıklamada, Sosyal Bilimler Enstitüsü Sınıf Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans Programını, görev başında olan sınıf öğretmenlerine, mezun olan ve bu alanda uzmanlaşmak isteyen öğretmen adaylarına ve akademisyenlere yönelik açtıklarını söyledi.
     Orbay, şunları kaydetti:
     Ülkemizin bilimsel ve teknolojik eğitiminde gelişmiş ülkelerle eş zamanlı, hatta daha ileri bir düzey yakalayabilmesi için gelecek kuşakların gereksinimlerini karşılayacak biçimde etkin ve verimli sınıf öğretmenlerinin yetiştirilmesi amaçlanmaktadır. Bu vesileyle, yüksek lisans yapmak isteyen gençlerimiz için Sosyal Bilimler Enstitüsü Sınıf Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans Programının önemli bir fırsat olarak karşılarında durduğunu hatırlatmak istiyorum.
     Orbay, Sınıf Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı başvurularının 14-30 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirileceğini vurguladı.
    
     Muhabir: Cihan Okur
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Amasya Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Yüksek Lisans Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER