Ampute milli takımı, Şahinbeyi gezdi

Ampute milli takımı, Şahinbeyi gezdi


GAZİANTEP (A.A) - Rusyada, 05-16 Ekim arasında yapılacak Dünya Ampute Futbol Şampiyonası öncesi Gaziantepte kamp yapan Türkiye Ampute Milli Takımı, sponsorluklarını yapan Şahinbey Belediyesinin hizmetlerini gezdi.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, restore edilerek hizmete sunulan Tarihi Gümrük Hanı Yaşayan Müzede başlayan gezide milli takım sporcuları sırasıyla Savaş Müzesi, Karataş Spor Salonu, Fatih Karakuş Engelsiz Parkı, Şahinbey Parkı, spor salonları ve sosyal tesisleri gezdi.
     Sosyal tesislerde masa tenisi oynayan ve Şahinbey Parkında dağ kızağına binen ve teleferik turu yapan milli takım sporcuları, yapılan çalışmalara hayran kaldıklarını belirterek, Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlunun sosyal belediyecilik anlayışı ile her alanda önemli çalışmalara imza atmış olduğunu gördük. Başkanımıza bizleri Şahinbeyde misafir ettiği için ayrıca teşekkür ediyoruz dediler.
     Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğluna federasyon ve sporcular adına teşekkür eden Ampute Milli Takım Antrenörü Halil İbrahim Köprülü, şunları kaydetti:
     Sağolsun başkanımız sayesinde dünya şampiyonası öncesi en iyi şartlarda antrenmanımızı yapma imkanı buluyoruz. İlk kez Gaziantepe geldim. Başkanımızın sosyal alanda yapmış olduğu Türkiyeye örnek olacak çalışmaları görünce çok mutlu olduk. Bu gezimizde tarihi dokuyu gördük. Savaş müzesinde duygulu anlar yaşadık. Ayrıca sosyal tesislerdeki aktivitelerle insanların psikolojik olarak rehabilite olma imkanı olduğunu gördük. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.
     Şahinbey Belediyesi sponsorluğunda kamp yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Ampute Milli Takım Kaptanı İsmail Temiz de gördükleri çalışmaların gerçekten takdire şayan olduğunu ifade etti.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Ampute milli takımı, Şahinbeyi gezdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER