Anadolu Ajansının 5 dilde yayın yapması

Anadolu Ajansının 5 dilde yayın yapması -AK Parti Antalya Milletvekili ve AKPM eski Başkanı Çavuşoğlu: -Anadolu Ajansı, Türkiyenin dünyadaki rolüyle paralel gidiyor


ANTALYA (A.A) - AK Parti Antalya Milletvekili ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) eski Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, Anadolu Ajansı, Türkiyenin dünyadaki rolüyle paralel gidiyor dedi.
     Çavuşoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Anadolu Ajansının (AA) bugün dünya markası haline geldiğini söyledi.
     Dünyanın neresinde bir haber olsa AA ekibini orada görmenin mümkün olduğunu dile getiren Çavuşoğlu, AAnın dünyadaki gelişmelere tanıklık ettiğini kaydetti.
     AA ekibinin Suriye gibi çatışmanın yaşandığı bir ülkeye girip, görev yaptığını hatırlatan Çavuşoğlu, Suriyedeki çatışmanın ortasında kalarak yaralanan AA foto muhabiri Sinan Güle de geçmiş olsun dileğinde bulundu.
     AAnın 5 dilde yayın yapmasının başarılı bir çalışma olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, Bunların hepsi Anadolu Ajansının dünyanın en saygın ve güvenilir ajanslarından birisi olması yönünde önemli adımlardır. Anadolu Ajansı, Türkiyenin dünyadaki rolüyle paralel gidiyor. İngilizce ve Türkçe yayınlarını takip ediyorum, ama diğer dillerde çok iyi değilim diye konuştu.
     Çavuşoğlu, Antalya ekibinin de toplumsal sorumluluk içinde bölgenin sorunlarını çok iyi gündeme getirdiğine işaret etti.
    
     Muhabir: Hatice Özdemir
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Anadolu Ajansının 5 dilde yayın yapması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER