Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Edirne Valisi Hasan Duruer: -İlkeli, tarafsız, sorumlu habercilik anlayışı içinde uzun yıllardır görevini yürüten AA, yayıncılık anlayışı ve misyonuyla milletimizin güvenini, saygısını kazanarak,


EDİRNE (A.A) - Edirne Valisi Hasan Duruer, ilkeli, tarafsız, sorumlu habercilik anlayışıyla 93 yıldır görevini sürdüren Anadolu Ajansının (AA), yayıncılık anlayışı ve misyonuyla milletin güvenini, saygısını kazanarak, basının temel taşı olduğunu bildirdi.
     Vali Duruer, AAnın 93üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, milli mücadelenin tüm dünyaya ve Türk milletine en hızlı biçimde duyurulabilmesi amacıyla Mustafa Kemal Atatürkün talimatıyla kurulan AAnın Türkiyenin en önemli haber kurumlarından olduğunu belirtti.
     AAnın kuruluşundan bugüne kadar, demokrasinin yerleşmesinde önemli bir misyonu yerine getirdiğini, halkın haber alma hakkına önemli katkılar sağladığını aktaran Duruer, şunları kaydetti:
     İlkeli, tarafsız, sorumlu habercilik anlayışı içinde uzun yıllardır görevini yürüten AA, yayıncılık anlayışı ve misyonuyla milletimizin güvenini, saygısını kazanarak, basınımızın temel taşı olmuştur. Doğru ve tarafsız habercilik, demokrasi için büyük önem taşımaktadır. AA, ülkemizde en güvenilir haber ajanslarından biri olarak bu görevi yerine getiren önemli kuruluşlarımızdandır. Sorumlu ve ilkeli habercilik anlayışıyla Türk milletinin güvenini kazanan AAnın, bu anlayış çerçevesinde ilkelerinden taviz vermeden, sürekli gelişim bilinciyle hizmetlerine devam edeceğine inancımız tamdır.
    
     Muhabir: Salih Baran
     Yayıncı: Nurettin Coşkun
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER