Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin: Nerede bir sıcak olay, yaşam hikayesi varsa, dünya o haberi AA logosuyla izlemeye alışacak


KARABÜK (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Nerede bir sıcak olay, yaşam hikayesi varsa, dünya o haberi AA logosuyla izlemeye alışacak dedi.
     Şahin, Anadolu Ajansının (AA) 93. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla AA muhabirine yaptığı açıklamada, Anadolunun kurtuluş mücadelesini dünyaya anlatmak için 93 yıl önce haber yolculuğuna çıkan AAnın, bugün Güçlü Türkiyenin Güçlü Haber Ajansı olarak yoluna devam ettiğini belirtti.
     Şahin, 100. yıl vizyonunu belirleyerek dünyanın en etkin 5 ajansı arasına girmeyi hedefleyen AAnın, Güvenilir, tarafsız, etik, hızlı ilkelerinden taviz vermeden haber ağını genişletmeye devam ettiğini söyledi.
     AAnın, İngilizce, Boşnakça, Arapça ve Rusça haberleriyle geniş bir coğrafyada etkinliğini artırdığını vurgulayan Şahin, şunları söyledi:
     Bağımsızlık mücadelesini hem yurda hem dünyaya duyurmayı başaran Anadolu Ajansının, Türkiyenin dünyadaki ekonomik ve siyasi etkinliğini artmasına paralel olarak hem bölgesinde hem de dünyada çok daha etkili olduğunu görmek bizi mutlu ediyor. Değişim, yenilenen yüzü, farklı dillerdeki yayınları ve farklı bölgelere açılma çabası net olarak görülüyor. Nerede bir sıcak olay, yaşam hikayesi varsa, dünya o haberi AA logosuyla izlemeye alışacak. Anadolu Ajansının kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm çalışanlarına başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER