Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Denizli Valisi Abdülkadir Demir: Basın dünyamızın dinamik, çağdaş bir kuruluşu olan AA, ilkelerinden hiç taviz vermeden Türkiyenin sesini bütün dünyaya duyurmaktadır


DENİZLİ (A.A) - Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Anadolu Ajansının (AA) 93. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Demir, mesajında AAnın 93 yıl önce Kurtuluş Savaşında Türk milletinin haklı mücadelesini bütün dünyaya duyurmak için kurulduğunu belirterek, kuruluş amacı olan insanların en tabii hakkı haber edinme konusunda, haberleri en doğru ve en hızlı şekilde kamuoyuna sunmaya devam ettiğini kaydetti.
     AAnın haberleşme ağını teknolojik yeniliklere uygun olarak devamlı geliştirdiğine dikkati çeken Demir, mesajında şu görüşlere yer verdi:
     Basın dünyamızın dinamik, çağdaş bir kuruluşu olan AA, ilkelerinden hiç taviz vermeden Türkiyenin sesini bütün dünyaya duyurmaktadır. AA, hizmetlerinde kendisine özgü çizgisini hep korumuş, ülkemizin ilk ve tek resmi haber ajansı olmasının getirdiği sorumluluğu hiçbir zaman göz ardı etmemiştir. AAnın bu başarılı çizgisini daha da geliştireceğine, kamuoyunu bilgilendirme görevini doğru ve tarafsız olarak yürütmeye devam edeceğine inancım tamdır. Bu vesile ile AAnın değerli çalışanlarına başarılar diler, 93. yıl dönümünü en içten duygularımla kutlarım.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER