Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ürün: -Anadolu Ajansı kuruluşundan bu yana geçen 93 yılda büyüyen, büyürken kurumsallaşmasını tamamlayan, uzman ekibiyle her geçen gün kendini yetiştiren, dünyanın sa


AFYONKARAHİSAR (A.A) - AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Anadolu Ajansının kuruluşunun 93. yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
     Ürün, mesajında, Anadolu Ajansının 100. yıl vizyonunda emin adımlarla ilerlediğini belirterek, milli mücadele yıllarından itibaren habercilik alanında önemli bir misyon üstlendiğini ifade etti.
     Ürün, mesajında şunları kaydetti:
     Türkiyenin pek çok değerli gazetecisinin yetişmesinde adeta bir okul görevi yapan Anadolu Ajansı, kuruluşunun 100. yılına yaklaştığı bu yıllarda Arapça, Boşnakça, İngilizce ve Rusça yayınlarıyla uluslararası bir ajansa dönüşmüştür. Son yıllarda gerçekleştirilen yeniliklerle dünyanın her yerinden doğru ve tarafsız haberin vatandaşlara ulaştırılmasında Türkiyenin marka haber kuruluşu olan Anadolu Ajansı, öte yandan Türkiyenin sesini tıpkı milli mücadele yıllarında olduğu gibi tüm dünyaya duyurmaya da devam etmektedir. Bu anlamda Anadolu Ajansı, kuruluşundan bu yana geçen 93 yılda büyüyen, büyürken kurumsallaşmasını tamamlayan, uzman ekibiyle her geçen gün kendini yetiştiren, dünyanın saygın haber ajansları arasında yer almaktadır. Bu vesileyle Türkiyede doğru ve objektif haberin adresi olma sıfatını hak eden Anadolu Ajansının 93. kuruluş yıl dönümünü kutlar, tüm çalışanlarına üstün başarılar dilerim.
    
     Muhabir: Ali Kemal Akan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER