Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Kapadokyada balonlar AA için uçtu


NEVŞEHİR (A.A) - Anadolu Ajansının kuruluşunun 93. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde, Kapadokyada Anadolu Ajansı 93 yaşında yazılı pankartın asılı olduğu sıcak hava balonu uçuruldu.
     Anadolu Ajansı 93 yaşında yazılı pankartın asılı olduğu Butterfly Balloons firmasına ait balon, güneşin doğuşu ile birlikte Göreme beldesinden havalandı.
     Bugün 100ün üzerinde balonun uçtuğu bölgede, AA pankartı turistlerin de dikkatini çekti.
     Anadolu Ajansı 93 yaşında yazılı pankartı, kullandığı balona asarak uçan pilot Mustafa Turgut, yaptığı açıklamada, AAnın 93. yıl dönümünü Kapadokya semalarında kutladıklarını söyledi.
     AA imzalı haberlere her zaman güvendiklerini ifade eden Turgut, şunları kaydetti:
     AAnın kuruluş yıl dönümünü biz de bir uçuş gerçekleştirerek kutlamak istedik. Türkiyenin en köklü kurumlarından biri. Kurtuluş Savaşındaki misyonunu hala aynı ciddiyette devam ettiriyor. Habere yorum katmadan bizlere ulaşmasını sağlıyor. AA imzasını gördüğümüz zaman habere daha çok güven duyuyoruz. Bugün çok güzel bir uçuş oldu. Hava şartları da bizim için çok iyiydi.
    
     -Anadolunun haberlerini AAdan alıyoruz-
    
     Almanyanın Dortmund kentinden Kapadokya bölgesine tatile gelen Samet Can da Türkiyenin gündemini AAnın haberlerinden takip ettiğini belirtti.
     Tatilinin bir bölümünü Kapadokyada geçirdiğini ifade eden Can, Bugün de AAnın pankartının bulunduğu balonla uçtuk. Yurt dışında yaşayan bir Türk olarak Anadolunun haberini Anadolu Ajansından alıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER