Animasyon gösterisi su altına indi

Animasyon gösterisi su altına indi -Yaklaşık 1.5 ay önce kapılarını açan Antalya Akvaryumundaki animasyon ekibi, gösterilerini su altında, balıklar arasında yapıyor -Akvaryumu bugüne kadar yaklaşık 150 bin kişinin ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Okan Özer - Yaklaşık 1.5 ay önce kapılarını açan Antalya Akvaryumundaki animasyon ekibi, gösterilerini su altında, balıklar arasında yapıyor.
     Binlerce balık türünü barındıran Antalya Akvaryumunda dünya denizleri, okyanuslar, Türkiye denizleri, nehirler, göller, zehirli türler ve denizanaları gibi 40 farklı temada akvaryum tankı yer alıyor.
     Yaklaşık 15 bin metrekare alanda kurulu Antalya Akvaryumunda ziyaretçilere ilginç aktiviteler de sunuluyor. Akvaryumda görevli animatörler, tüpler yardımlarıyla gemi batığının yer aldığı akvaryumda dalış yaparak, ziyaretçilere gösteri sunuyor.
     Karayip Korsanları filmindeki sahneleri canlandıran animatörler, şovlarıyla ziyaretçilere unutamayacakları gösteriler yapıyorlar. Köpek balığı ve vatoz balıkları arasında gerçekleşen gösteri, yaklaşık bir saat sürüyor. Gösteriyi su altı tünellerinde camın arkasından izleyen ziyaretçiler, gösteri sonunda animatörlerle fotoğraf çektiriyor.
     Gösteri ekibinde yer alan Murat Baylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kostümlerini giyerek tüp yardımıyla daldıklarını, su altında çocukları eğlendirmek için gösteri yaptıklarını söyledi.
     Su altında yapılan animatör şovun değişik bir ambiyans oluşturduğunu dile getiren Baylan, Su altında balıklar arasında güzel bir aktivite gerçekleştiriyoruz. Gösterimiz herkesin hoşuna gidiyor. İlgi çok iyi dedi.
    
     -12 Ekimde resmi açılışı yapılacak-
    
     Antalya Akvaryumu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Demirok ise akvaryumun ziyaretçilere 15 Ağustosta kapılarını açtığını, binlerce balık türü bulunan akvaryumu bugüne kadar yaklaşık 150 bin kişinin ziyaret ettiğini söyledi.
     Başarılı bir başlangıç yaptıklarını vurgulayan Demirok, Antalyaya yılda 11 milyon civarında turist geliyor. Onlara alternatif bir turizm sunuyoruz. Akvaryuma daha çok yabancı turistler ilgi gösteriyor. Oranlama yaparsak yüzde 70 yabancı turist, yüzde 30 Türk ziyaretçimiz oluyor. 12 Ekimde de resmi açılışımızı gerçekleştireceğiz diye konuştu.
     Antalya Akvaryumunu sadece turizm için değil eğitim amaçlı da hayata geçirdiklerini ifade eden Demirok, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile bu yönde çalışma yaptıklarını, çocukların akvaryumu ziyaret ederek balık türlerini yakından görmelerini sağlamak istediklerini kaydetti.
     Okullara paket programlar hazırladıklarını dile getiren Demirok, para kazanmaktan daha çok sosyal sorumluluklarını yerine getirmek istediklerini belirtti.
     Yaptıkları işin eğlence sektöründe olduğunu dile getiren Demirok, Sektör konsepti çerçevesinde animatörlerimiz su altında balıklar, batık uçak ve gemiler arasında gösteriler yapıyor. Ziyaretçilerimiz de gösterilere büyük ilgi gösteriyor. İlerleyen dönemde şovları daha da geliştireceğiz diye konuştu.
    
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Animasyon gösterisi su altına indi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER