Ankarada fidan dikimi

Ankarada fidan dikimi


ANKARA (A.A) - Ankaranın ilçelerinde eş zamanlı olarak başlatılan ağaçlandırma çalışmaları kapsamında fidan dikimi gerçekleştirildi.
    
     -Şereflikoçhisar-
    
     Şereflikoçhisarda Devlet Hastanesi mevkisinde gerçekleştirilen ağaçlandırma çalışmalarına ilkokul ve üniversite öğrencileri katıldı.
     İlçe protokolünün de katıldığı ağaçlandırma çalışmasında Kaymakam Hasan Kürklü bir konuşma yaptı. Kürklü, fidan dikiminin önemine değindi.
    
     -Çubuk-
    
     Çubuk Kaymakamlığı Hatıra Ormanlığında düzenlenen fidan dikme törenine Kaymakam Cemal Şahin, Belediye Başkanı Lokman Özden, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Tiryaki, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak, Orman İşletme Müdürü Serkan Gülünay, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, orman işçileri ve öğrenciler katıldı.
     Törende Kaymakam Cemal Şahin ve Belediye Başkanı Lokman Özden bir konuşma yaparak, 1 milyon fidan dikiminin yapılacağını bildirdi.
    
     -Polatlı-
    
     Polatlıda Şehitlik Kaşı Polatlı Kent Konseyi Koruluğunda gerçekleştirilen ağaç dikme törenine Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkanı Yakup Çelik,Cumhuriyet Başsavcısı Naim Karaağaç, TEMA Vakfı Ankara Temsilcisi Mukadder Ekremoğlu, Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile öğrenciler katıldı. Bölgeye 5 bin fidan ve meşe palamudu dikileceği belirtildi.
     Törende, Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin ve Belediye Başkanı Yakup Çelik bir konuşma yaptı.
    
     -Elmadağ-
    
     Elmadağda ise Hasanoğlan bölgesi Çetderesi mevkisinde yapılan törene Kaymakam Resul Kır, Garnizon Komutanı Ahmet Keleşoğlu, daire amirleri, polis, asker ve öğrenciler katıldı.
     Törende Kaymakam Resul Kır konuşma yaparak bölgeye 4 bin fidan dikileceğini bildirdi.
    
     Muhabir: Ekip
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Ankarada fidan dikimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER