Ankara Çayyolu Lions Kulübünden öğrencilere yardım

Ankara Çayyolu Lions Kulübünden öğrencilere yardım


VAN (A.A) - Edremit ilçesi Çiçekli Beldesine bağlı Kıyıcak köyünde Lions Kulübü tarafından yaptırılan 10 derslikli anaokulu ve ilköğretim okulundaki öğrencilere, 1 Ekim Dünya Çocuklar Günü nedeniyle hediye paketleri dağıtıldı.
     Lions Kıyıcak İlköğretim ve Anaokulunda gerçekleştirilen programa, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Cuma Beyde, Ankara Çayyolu Lions Kulübü Başkanı Figen Mercanoğlu, 118 U Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Erdem Baylan, vatandaşlar katıldı.
     Okulun yapım aşamasından itibaren Van Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünden gerekli desteği gördüklerini belirten Mercanoğlu, Okulumuzun yapım aşamasında itibaren, yöre halkı ve çocuklarımızla paylaştığımız sevgiyi, dostluğu sürdürme ve sürekliliğini sağlamak üzere etkinlikleri sürdürüyoruz. Yapılan çalışma ve etkinliklerle gurur duyuyorum dedi.
     118 U Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Baylan ise, çocukların ülkenin ve Vanın geleceği olduğunu söyledi.
     Baylan, Siz ne kadar başarılı olursanız, bu topraklar o kadar barış ve kardeşlik içerisinde sevgiyle gelişecek. Biz bu okulu inşa ettik, sizler de bu ülkenin geleceğini inşa edin diye konuştu.
     Beyde de, Lionsların depremde Vanı yalnız bırakmadıklarını ve verdikleri okul yapma sözünü kısa sürede yerine getirdiklerini ifade etti.
     Beyde, Yeni yapılan okullarımız görülmeye değer. Kulüp, öğretmenlerimizin zevkle ders verebileceği ve öğrencilerimizin de büyük bir hevesle koşarak geldiği bir okul yapıp içini donattı dedi.
    
     Muhabir: Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Ankara Çayyolu Lions Kulübünden öğrencilere yardım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER