Ankara Valisi Yüksel:

Ankara Valisi Yüksel: 2013 yılına yeni umutlarla başlangıçlar yapılması, huzur, mutluluk ve başarılarda buluşabilmemizin vazgeçilmez koşuludur


ANKARA (A.A) - Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, insanların birbirine ve geleceğe olan güveni muhafaza etmek amacıyla, 2013 yılına yeni umutlarla başlangıçlar yapılması, huzur, mutluluk ve başarılarda buluşabilmemizin vazgeçilmez koşuludur ifadesini kullandı.
     Yüksel, yeni yıl nedeniyle yayımladığı mesajda, Ankaranın dünya şehri olduğunu ve sorunlarının çözümünde dün olduğu gibi bugün de çareler aramaya devam edeceğini, çaresizliğe de asla teslim olmayacağını bildirdi.
     Vali Yüksel mesajında şunları kaydetti:
     Kabul etmek gerekir ki 2012 yılı insanlık alemi için kolay bir yıl olmamıştır. Dünyayı etkisi altına alan muhtelif krizler, hiç hız kesmeyen ve halen devam eden ekonomik gelişmeler, meydana gelen doğal afetler ile küresel terörizmin kabul edilemez sonuçları insanlık alemi tarafından halen maalesef yaşanmaktadır. Bu durum ve şartlara rağmen iyimserlik ile karamsarlıklar arasında dengenin iyi kurulmasının zarureti hepimiz tarafından kabul edilmelidir. Meydana gelebilecek olası her türlü olumsuzluklarla karşı karşıya kalınması halinde dahi Ankaralıların aydınlık ufukları asla gözden kaçırmaması gerektiğine de inanıyorum. 2013 yılına yeni umutlarla başlangıçlar yapılması huzur, mutluluk ve başarılarda buluşabilmemizin vazgeçilmez koşuludur.
    
     Muhabir: İlkay Güder
     Yayıncı: Selçuk Aval
<< Önceki Haber Ankara Valisi Yüksel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER