Anneler Günü

Anneler Günü -Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sadık: "Anneler Günü, dünyada ortak payda olan anne sevgisi üzerinde bir gün de olsa birleşilip annelere karşı olan bağlılığımızı sunmak ve gönüllerini almak için önemli bir fır


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Sadık, Anneler Gününün, dünyada ortak payda olan anne sevgisi üzerinde bir gün de olsa birleşilip annelere karşı olan bağlılığı sunmak ve gönüllerini almak için önemli bir fırsat olduğunu bildirdi.
     Sadık, Anneler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, annelerden saygının, sevginin ve ilginin esirgenmemesi gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:
     "Hayatımızı borçlu olduğumuz özel konumlu annelerimizin bu özel günde hatırlanıp yad edilmesi her evlat için kaçınılmaz bir görev olarak bilinmelidir. Koca bir hayatın bir güne sığdırılması elbette düşünülemez. Ancak Anneler Günü, dünyada ortak bir payda olan anne sevgisi üzerinde bir gün de olsa birleşilip annelere karşı olan bağlılığımızı sunmak ve onların gönüllerini almak için önemli bir fırsattır. Bu duygularla tüm annelerin Anneler Gününü kutluyor, mutlu gelecekler diliyorum."
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER