Anneler Günü

Anneler Günü -Sivas Belediye Başkanı Ürgüp, mesaj yayımladı


SİVAS (A.A) - Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Ürgüp, mesajında, annelerin yılda bir kez hatırlanıp unutulacak değerler olmadığını belirterek, "İnsanoğlu doğumundan ölümüne kadar annesini hep arar, annesine hep muhtaç olur. Bu yaratılış fıtratı gereği ruhsal bir ihtiyaçtır. Allahtan dileğimiz, kimseye ana acısı, hiçbir anaya da evlat acısı göstermesin" ifadelerini kullandı.
     Şehit annelerinin bu özel günde unutulmaması gerektiğini vurgulayan Ürgüp, şunları kaydetti:
     "Öncelikle terör ve bölücülüğü önlemek, milletin ve devletin bağımsızlığını korumak uğruna evlatlarını şehit veren anaların ellerinden öpüyorum. Özellikle şehit annelerini bu özel günde bir kez daha hatırlamak gerekir. Bunun yanında, çocuklarının işsizliğine, asgari ücretli kocasının çaresizliğine yanan, yüreği yanık annelerin acılarını göz ardı etmemek lazım.
     Bu duygu ve düşünceler içinde bütün annelerin, anne adaylarının, vatan müdafaasında bir gül bahçesine girercesine cennete yolladığımız şehitlerimizin bize emaneti çok muhterem annelerimizin ve şehit eşi bacılarımızın, şehit liderimiz merhum Muhsin Yazıcıoğlunun kıymetli annesi Fidan Yazıcıoğlu ve değerli eşleri Gülefer Yazıcıoğlu hanımefendinin Anneler Günütebrik ediyor, en iyi dileklerimle birlikte saygılarımı sunuyorum."
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Tuba Karahan

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER