Anneler Günü

Anneler Günü -Muğla Vali Vekili Kurt: -"Hayatın her anında çocuklarının yanında olan ve onları özveriyle büyüterek geleceğe hazırlayan, kutsal varlığımız annelerimiz bizim her zaman baş tacımız olacaktır"


MUĞLA (A.A) - Muğla Vali Vekili Faruk Necmi Kurt, "Hayatın her anında çocuklarının yanında olan ve onları özveriyle büyüterek geleceğe hazırlayan, kutsal varlığımız annelerimiz bizim her zaman baş tacımız olacaktır" dedi,
     Kurt, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, geleceğin teminatı çocukları sevgiyle büyüten annelerin haklarının ödenemeyeceğini belirtti. Milletin temel direğinin aile, onun temelinin de anne olduğunu kaydeden Kurt, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     "Bizleri sevgi, sabır, şefkat ve ilgi ile büyüten fedakar annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun. Hayatın her anında çocuklarının yanında olan ve onları özveriyle büyüterek geleceğe hazırlayan, kutsal varlığımız annelerimiz bizim her zaman baş tacımız olacaktır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı sevgiyle büyüten annelerimize teşekkürü bir borç biliriz. Bu duygu ve düşüncelerle anne olma heyecanını ve mutluluğunu yaşayan tüm annelerin, Anneler Gününü sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçirmelerini temenni ediyorum."
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Güç Gönel

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER