Anneler Günü

Anneler Günü -Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hastaoğlu, kutlama mesajı yayımladı


SİVAS (A.A) - Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Vergi Komisyonu Başkanlığı görevini de yürüten Hastaoğlu, mesajında, sağlıklı bireyler ve dolayısıyla sağlıklı bir toplumun yetişmesinde aile ortamının gerekliliğinin tartışılmaz bir gerçek olduğunu belirtti.
     Hastaoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     "Bizleri büyük bir fedakarlıkla büyüten, yarınlara en iyi hazırlamak için büyük gayret gösteren annelerimiz, hoşgörünün, sevgi ve şefkat duygularının, saf bilginin tükenmez kaynağıdır. Bir toplumun değeri, annelerine verdiği değerle ölçülür. Toplumda sevgi, saygı ne kadar yaygınlaşırsa o kadar mutlu ve huzurlu olurlar. Bu sevginin kaynağı da annelerdir. İnsanı yetiştiren, eğiten, iyiyi, güzeli öğreten annelerdir. Bu duygularla, dünyanın en kutsal vazifesini yerine getiren, bir ömür boyu süren karşılıksız sevginin sahibi, sonsuz şefkatin tükenmez kaynağı tüm annelerimizin Anneler Gününü en içten duygularımla kutluyorum."
    
     Muhabir: Çetin Karaçoban
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER