Anneler Günü

Anneler Günü -Denizli Belediye Başkanı Zolan: -"Anneler hoşgörünün, merhametin ve saf bilginin tükenmez kaynağıdır"


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, "Anneler hoşgörünün, merhametin ve saf bilginin tükenmez kaynağıdır" dedi.
     Zolan, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, halkı millet yapan değerlerin başında annelerin geldiğini bildirdi.
     Millet kavramının da her bireyde hayat bulmasında ve yaşatılmasında en çok annelerin katkısı olduğunu belirten Zolan şunları kaydetti:
     "Anneler, hoşgörünün, merhametin ve saf bilginin tükenmez kaynağıdır. Onlara ne kadar minnet, şükran duysak azdır. Annelerimizin hayatlarını kolaylaştırmak, yalnızca ihtiyaç duyduklarında değil, her zaman yanlarında olmak ve onları sevmek, emeklerinin boşa gitmediğini gösterecek hayat biçimini benimsemek herkese düşen bir görevdir. Anneler Gününü fırsata çevirelim. Annelerimiz hayatta değilse mezarlarını ziyaret edelim. Yaşıyorlarsa ziyaretlerine gidelim. Huzurevi ve yaşlı bakım evlerinde kalan anneleri de bir çiçek alarak ziyaret edip hatırlarını soralım. Her pazar her gün anneler günü gibi davranarak onları asla unutmayalım."
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Mehmet Güldaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER