Anneler Günü

Anneler Günü -Eskişehir Valisi Koçdemir: "Anneler, her yaşta insan için en güvenilir güç kaynağıdır"


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, annelerin, her yaşta insan için en güvenilir güç kaynağı olduğunu bildirdi.
     Koçdemir, Anneler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, yaşamın her anında annelere sevgi gösterilerek hayır dualarının alınması gerektiğini belirtti.
     Annelerin, sosyo-ekonomik yapıda üretim, ticaret ve çeşitli hizmet sektörlerinde önemli görevler üstlendiğine işaret eden Koçdemir, şunları kaydetti:
     "Bizi millet yapan, bizi birbirimize kenetleyen değerlerin yaşatılmasında, kültürümüzün, geleneklerimizin devam ettirilmesinde en büyük pay, haklarını hiçbir şekilde ödeyemeyeceğimiz annelerimize aittir. Anneler, her yaşta insan için en güvenilir güç kaynağıdır. Anneler, dünyanın neresinde ve hangi ortamda yaşarsa yaşasın, yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, adalet ve eşitlik gibi erdemlerle hayata ışık tutmaktadır. Hayatımız boyunca yanı başımızda istediğimiz, güven ve desteğini aradığımız, yanında huzur bulduğumuz, sevgisini ve hoşgörüsünü hiçbir şeye değişmeyeceğimiz annelerimizin bizlere verdiği yüce değerleri bizler de çocuklarımıza aktarabilmeliyiz."
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Sedat Gök

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER