Anneler Günü

Anneler Günü -Çubuk Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla Konya gezisi düzenledi


ANKARA (A.A) - Çubuk Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla Konya gezisi düzenledi.
     Belediyenin Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen geziye, yaklaşık 200 kadınla Belediye Başkanı Lokman Özden de katıldı.
     Sabah erken saatlerde otobüslerle Konyaya giden grup, burada gün boyunca Şehitler Anıtı, Mevlana Müzesi, Şems-i Tebrizi Türbesi, Tavus Baba Türbesi ve Alaaddin Tepesi gibi tarihi ve turistik yerleri gezdi.
     Tüm kadınların Anneler Gününü kutlayan Başkan Özden, Anneler Gününü ilçelerinde çeşitli etkinliklerle kutladıklarını belirterek, bugüne daha da özel bir anlam kazandırmak için ilçelerinde bulunan annelere yönelik Konyaya ücretsiz gezi düzenlediklerini söyledi.
     Sosyal belediyeciliğe verdikleri öneme vurgu yapan Başkan Özden, "Bizleri bugünlere getiren annelerimize, Anneler Günü dolayısıyla Konya gezisi düzenledik. Bu gezi çerçevesinde annelerimiz Konyanın manevi havasını kokladı. Etkinlikteki amacımız elleri öpülesi annelerimizi bir günlüğüne de olsa iş ve ev stresinden uzak tutmak, gidip göremedikleri yerleri gezdirmektir" dedi.
     Geziye Taşpınar Mahallesinden katılan Fahriye Tamer de "Geziyi çok güzel buldum. Daha önce Konyaya gelmemiştim. En çok Mevlana Türbesini beğendim. Belediyenin hep böyle geziler yapmasını istiyorum" diye konuştu.
    
     Muhabir: Hüseyin Yiğiner
     Yayıncı: Yücel Velioğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER